Welkom op onze website over Marmeren kunst, een unieke en eeuwenoude techniek waarbij je op water kunt schilderen! Wij zijn gepassioneerd over deze kunstvorm en delen graag onze kennis en ervaring met anderen.

Marmeren kunst, ook wel bekend als Ebru, is een techniek die dateert uit de 12e eeuw en is ontstaan in het Midden-Oosten. Het is een proces waarbij verf of inkt wordt gedruppeld op een vloeibaar oppervlak van water, en vervolgens met speciale gereedschappen en technieken wordt bewerkt om prachtige patronen en kleuren te creëren. Het papier wordt vervolgens voorzichtig op het water gelegd en neemt het patroon op, waardoor elk stuk uniek is.

Naast onze vertrouwde papier marmeren workshop, introduceren we vol trots twee nieuwe creatieve ervaringen: de sjaal marmeren workshop en de boek binden workshop. Met de sjaal marmeren workshop kun je je prachtige sjaals ontwerpen op het wateroppervlak. Bij de boek binden workshop kun je eigen notitieboeken creëren door gebruik te maken van zelf gemaakte marmerpapier.

Onze workshops zijn geschikt voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met kunst en ambacht.

We zijn er trots op dat we deze unieke kunstvorm in leven houden en doorgeven aan nieuwe generaties. We nodigen je uit om onze website verder te verkennen en meer te weten te komen over onze diverse marmeren workshop en onze passie voor deze prachtige kunstvorm. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt of als je geïnteresseerd bent in het boeken van een workshop. We hopen je snel te mogen verwelkomen!.