👇Kies een workshop om de beschikbare datums en tijdstippen te zien👇

Wat is Ebru?

  • Ebru kunst is door UNESCO opgenomen op de Representatieve Lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. Het is een bijzonder techniek waarmee je op water kan schilderen.
  • Het is leuk, uniek en altijd rustgevend!
Sjaal Marmeren Workshop

Dompel jezelf onder in een wereld van artistieke betovering met onze Sjaal Marmeren Workshop, waarin Ebru-kunst de hoofdrol speelt! Ontsnap aan de dagelijkse drukte en laat je meevoeren door de rustgevende golven en harmonieuze kleuren van deze unieke kunstvorm.

De workshop onthult niet alleen de fascinerende technieken van Ebru, maar laat je ook de rustgevende kracht ervan ervaren. Ontdek samen met vrienden de verbazingwekkende resultaten die jullie kunnen creëren en laat deze prachtige marmeren sjaals een bron van trots zijn in jullie dagelijks leven.

 Ontvang nu een exclusieve 1+1 gratis deelname-aanbieding! Voor slechts €75 kunnen jij en een vriend(in) samen deelnemen aan deze creatieve ervaring, waarbij jullie unieke kunstwerken maken op water en marmeren sjaals (50x175 cm). Boek eenvoudig via de app en ontdek samen de magie van Ebru-kunst op beschikbare datums en tijden. Mis deze kans niet om jullie leven te verrijken met creativiteit en verbondenheid!

Boekbinden Workshop

Welkom in mijn betoverende wereld van ambachtelijk boekbinden, waar ik je exclusief uitnodig voor de 1+1 GRATIS Workshop Deelname Actie! Verken samen met mij de kunst van het creëren van jouw eigen schriften, waarbij we niet alleen de basis van boekbinden omarmen, maar ook de prachtige techniek van marmeren papier toevoegen aan onze creaties.

Ik sta persoonlijk klaar om jou en je vriend(in) stap voor stap te begeleiden door het gehele proces, van het vouwen en naaien van de bladzijden tot het bevestigen van de kaft. Ontdek met mij alle geheimen van marmeren kunst en boekbinden, en creëer samen een duurzaam en prachtig schrift dat wij met trots zullen koesteren.

Deze onvergetelijke workshop is nu beschikbaar voor slechts €75, inclusief btw, voor ons beiden dankzij de 1+1 GRATIS actie! Als extraatje geniet ook van gratis parkeren voor de deur, zodat wij moeiteloos kunnen deelnemen aan deze boeiende ervaring. Mis deze exclusieve kans niet en reserveer nu voor een creatieve en inspirerende reis!

Inhoud Workshops

-Eerst beginnen we met een demonstratie, daar leer je alle technieken
-Na de demonstratie kan je helemaal zelf aan de slag.

- Met een zee van keuze in patronen en inspirerend workshop handleiding ontwerp je jou eigen sjaal of marmer schrift

Eindproduct

Let op:Na workshop moet uw sjaal/papieren gewassen,gedroogd en gestreken worden.We sturen uw eindproduct binnen 7 dagen op of u kunt zelf ophalen.

(excl. DHL verzendkost €5,95)

papier marmeren workshop, team uitjeBoekbinding Workshop - Unieke Workshop - Familie Uitje