Boekbinding Workshop - Unieke Workshop - Familie Uitje

Wat is Ebru?

  • Ebru oftewel Papier Marmeren is door UNESCO opgenomen op de Representatieve Lijst van Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. Het is een bijzonder techniek waarmee je op water kan schilderen.
  • Het is rustgevend, opwindend en altijd verslavend.
  • Plan nu je workshop in en marmer je eigen sjaal en papieren. Je zult versteld staan van het resultaat!

👇Kies je workshop via onderstaande boeking app👇

Sjaal Marmeren Workshop

Stap in de betoverende wereld van sjaal marmeren en omarm de rustgevende kracht van deze eeuwenoude kunstvorm. Laat je inspireren door de vloeibare kleuren op het water en ontwerp je eigen unieke sjaals die een bron van trots zullen zijn in je dagelijks leven. Ontdek de perfecte samensmelting van traditie en moderniteit terwijl je deze tijdloze marmeren techniek beheerst. Mis deze onweerstaanbare kans niet - met onze 'Pay 1 Get 1' zomerdeal geniet je dubbel van creativiteit en besparingen. Maak van deze zomer een kunstzinnig avontuur!"

De workshop duurt 2,5 uur. Tijdens het eerste deel kun je onbeperkt papier marmeren, waardoor je kunt oefenen en leren hoe je op water iets kunt marmeren. In het tweede deel maak je je eigen unieke sjaal van 45 x 165 cm. Het kost nu €75 incl. btw voor 2 personen

 

Papier Marmeren Workshop

Verlies jezelf in de serene wereld van papier marmeren en omarm de rustgevende kracht van deze eeuwenoude kunstvorm. Ontdek jouw creatieve kracht terwijl je unieke papieren en je eigen marmeren meesterwerk creëert, een pronkstuk dat met trots je muur siert. Als extraatje ontvang je van ons een gratis schilderijlijst, waardoor jouw kunstwerk direct klaar is om te schitteren. Laat je betoveren door de harmonie tussen traditie en moderne expressie in de kunst van marmeren.

Profiteer nu van onze onmisbare 'Pay 1 Get 1' zomeractie en geniet van dubbele inspiratie en voordelen. Jouw artistieke reis begint hier - creëer, bewonder, herhaal! Kost 75€ voor 2 personen incl btw

Boekbinden Workshop

(Beschikbaar vanaf 15 augustus)
Tijdens deze workshop zullen we je onderdompelen in de ambachtelijke kunst van het boekbinden, waar in je  zelfgemaakte marmer papieren eigen schriften gaat binden. Onze ervaren docenten zullen je stap voor stap begeleiden en alle technieken van het boekbinden leren. Van het vouwen en naaien van de bladzijden tot het bevestigen van de kaft, je zult alle geheimen ontdekken om een duurzaam en prachtig schrift te maken.

Een van de hoogtepunten van deze workshop is het gebruik van marmer papier. Marmeren is een prachtige decoratieve techniek waarbij verf op water wordt gedruppeld en vervolgens wordt gemarmerd met verschillende patronen. Je zult de fascinerende kunst van het marmeren ervaren en je eigen unieke marmer papieren ontwerpen maken om je schriften een persoonlijk tintje te geven. 75€ voor 2 persoon incl. BTW

Inhoud Workshops

Demonstratie

-Introductie van materialen en technieken

-Een demonstratie door de kunstenaar

Zelf aan de slag

 -Na de demonstratie kan je helemaal zelf aan de slag.

- Met een zee van keuze in patronen en inspirerend workshop handleiding ontwerp je jou eigen sjaal of marmer schilderij

Eindproduct

Let op:Na workshop moet uw sjaal gewassen,gedroogd en gestreken worden.We sturen uw eindproduct binnen 3 dagen op of u kunt zelf ophalen.

(excl. verzendkost €6,50)