Boekbinden Workshop

Wat kan je verwachten van deze workshop?

Stap samen met mij in de betoverende wereld van ambachtelijk boekbinden, waar we niet alleen de basis van boekbinden omarmen, maar ook de prachtige techniek van marmeren papier toevoegen aan onze creaties.

Wat is de inhoud van de workshop?

Tijdens deze onvergetelijke workshop begeleid ik jou stap voor stap door het hele proces, van het maken van gemarmerde omslagpapieren op het water tot het vouwen, naaien van de bladzijden en het bevestigen van de kaft. In de eerste 1,5 uur gaan we oefenen met verschillende patronen en kleurcombinaties. Daarna beginnen we samen met het binden van jouw eigen agenda of schrift. Aan het einde van de workshop neem je een set gemarmerde papieren en jouw zelfgebonden schrift mee naar huis.

Prijzen

Reserveer nu jouw plek in deze exclusieve workshop voor slechts €75, inclusief btw, voor zowel jou als je vriend(in) dankzij de 1+1 GRATIS actie! Mis deze kans niet en beleef samen een creatieve en inspirerende reis in de wereld van ambachtelijk boekbinden.

Inhoud Workshops

Example title

-Eerst beginnen we met een demonstratie, daar leer je alle technieken
-Na de demonstratie kan je helemaal zelf aan de slag.

- Met een zee van keuze in patronen en inspirerend workshop handleiding ontwerp je jou eigen sjaal of marmer schrift

Eindproduct

Let op:Na workshop moet uw sjaal/papieren gewassen,gedroogd en gestreken worden.We sturen uw eindproduct binnen 7 dagen op of u kunt zelf ophalen.

(excl. DHL verzendkost €5,95)

Boekbinding Workshop - Unieke Workshop - Familie Uitje